Ventspils Tehnikuma meistarklase “Receptes svētku galdam no vecmāmiņas pūra lādes”

IMG-20191218-WA0030

2019. gada 17. decembrī Ventspils Tehnikums aicināja uz meistarklasi “Receptes svētku galdam no vecmāmiņas pūra lādes”

Pedagoga Antas Garbares vadībā 8 dalībniekiem bija lieliska iespēja uzburt svētkus darba dienas vakarā un izmēģināt dažādas receptes.
Vakara gaitā tapa uzkoda – sāļais rupjmaizes kārtojums ar kūpinātu silķīti un marinētiem sīpoliem, zupa – ķirbju krēmzupa ar plūkātu mocarellas sieru un kvinojas sēklām, pamatēdiens – pildīts cūkas cepetis ar glazētiem burkāniem, ceptu ābolu un brūkleņu mērcīti un deserts – olu krēms ar brūkleņu mērci.

Priecājamies un lepojamies ar mūsu motivētiem dalībniekiem un radošiem pedagogiem!

Komentēt

*

*

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligāti aizpildāmie lauki ir atzīmēti.*